Close

Livrare

Detalii despre livrarea coletelor pe teritoriul Romaniei:

  1.  Prin Posta Romana, in sistem ramburs (cu plata la ridicarea coletului de la oficiul postal de care apartine adresa destinatarului). Durata de livrare este de 2-3 zile de la procesarea comenzii. 

Mentiuni importante cu privire la livrarea prin Posta Romana:

 La 2-3 zile de la plecarea coletului, veti primi de regula in cutia postala un aviz informandu-va despre sosirea acestuia la oficiul postal de care apartineti. Din acel moment aveti la dispozitie 10 zile pentru a va prezenta la oficiul postal (cu buletinul de identitate si, eventual, cu avizul), solicitand ridicarea pachetului (dupa 10 zile de neprezentare, Posta Romana returneaza coletul expeditorului).

Au fost semnalate numeroase cazuri in care avizul de instiintare de la Posta Romana nu a ajuns in cutia postala a destinatarului, desi coletul sosise la oficiul postal. In cazul in care fluturasul de notificare nu apare in cutia postala in maxim 5 zile de la primirea mesajului sau telefonului nostru de confirmare, va rugam sa verificati personal la oficiul postal de care apartineti sosirea coletului.

  •  Prin Curierat Rapid, disponibil pentru livrari in toata tara (inclusiv la sate si comune). Coletul va merge la adresa mentionata in comanda si va fi inmanat personal destinatarului de catre curier. Durata de livrare este intre 24 si 48 de ore de la procesarea comenzii. 

    Observatie:  
    Pe colet trebuie sa fie trecute datele dvs. de contact – in special nr. de telefon – necesare curierului pentru a va putea contacta in momentul ajungerii la destinatie. Este necesar sa ne comunicati in formularul de comanda de mai jos cel putin un numar de mobil la care curierul sa va poata gasi in caz de necesitate.