Close

Celulită, vergeturi

Este o boală care afectează în special femeile, manifestându-se prin aspectul neplăcut al pielii sub care se află depozite inestetice de grăsime.

Pentru a fi sigure că este prezentă celulita se poate face testul numit „coajă de portocală”: pielea coapselor (de exemplu) se strânge între degete, dacă aspectul rezultat seamănă cu o coajă de portocală înseamnă că este vorba de celulită.

Se indică folosirea trusei anticelulitice Aloe Body Toning Kit şi regim alimentar, în special combinarea corectă a alimentelor, exerciţii fizice specifice 30 minute pe zi.
_______________________

Combaterea efectelor secundare după chimio şi radioterapie, convalescenţă

1. Aloe Vera Gel – 2 linguri dimineaţa şi 2 seara pe stomacul gol, cu 30 minute înainte de masă, se bea cu înghiţituri mici pentru a facilita absorbţia la nivelul mucoasei bucale;

2. Forever Royal Jelly – 3 x 1 tablete pe zi sublingual;

3. Forever Bee Pollen – 3 x 1 tablete pe zi sublingual;

4. Gin-Chia – 3 x 1 tablete pe zi;

5. Forever Lite – 2-3 pahare zilnic, după mese;

6. Forever Lycium Plus – 3 x 1 tablete pe zi.
________________________
Constipaţie

1. Aloe Vera Gel – 2 linguri dimineaţa şi 2 seara pe stomacul gol, cu 30 minute înainte de masă, se bea cu înghiţituri mici pentru a facilita absorbţia la nivelul mucoasei bucale;Regim alimentar: în fiecare dimineaţă se poate consuma la 15 minute după gel, un amestec format din 2 linguri de tărâţe de grâu cu 2 linguri miere.

Se recomandă evitarea alimentelor şi combinaţiilor alimentare care produc constipaţie.Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *