Close

Căderea părului, alopecie micotică, mătreaţă

Căderea părului este un fenomen normal, podoaba capilară regenerându-se per­manent. După unele studii, căderea zilnică a 50 până la maxim 100 fire de păr nu trebuie să reprezinte un motiv de îngrijorare. Unele afecţiuni (cum ar fi gripa) pre­cum şi perioade mai dificile şi mai stresante pot determina o accentuare a căderii părului pentru durate de timp scurte.
Dar dacă pielea capului este permanent încăr­cată de mătreaţă şi căderea părului devine un fenomen supărător el trebuie tratat cu maximă seriozitate. Forever Living Products propune acţiunea concertată pe cale internă şi externă în scopul combaterii acestei afecţiuni.

Pentru cazurile obişnuite:

Extern:

1. utilizarea uzuală a şamponului Aloe Jojoba Shampoo şi a balsamului Aloe Jojoba Conditioning Rinse care prin conţinutul bogat în gel de Aloe Vera stabi­lizat şi prin celelalte extracte naturale de plante combat cauzele căderii părului;

2. Aloe First după spălat, pe părul umed, se masează pielea capului uşor 5-10 minute;

3. folosirea pentru coafat a produsului Forever Aloe Pro-Set care protejează bine părul;

4. evitarea vopsirii şi coafării excesive a părului precum şi eliminarea completă a produselor de întreţinere a părului de calitate proastă care au efecte secundare ne­gative mult mai grave decât avantajul minor al preţului ieftin.

Intern:

1. cură de întreţinere cu Aloe Vera Gel (oricare dintre variante) minim de 2 ori pe an;

2. Nature-Min – 2-3 tablete pe zi.

Pentru cazuri severe (alopecie, micoze la nivelul pielii capului):

Extern:

1. utilizarea exclusivă a şamponului Aloe Jojoba Shampoo şi a balsamului Aloe Jojoba Conditioning Rinse pentru efectele excelente de hrănire a rădăcinii firu­lui de păr şi tratament a pielii capului;

2. Aloe Activator frecţionat energic în fiecare dimineaţă şi seara timp de minim 10 minute la rădăcina firului de păr sau pe zonele afectate de alopecie.

Intern:

1. cură de întreţinere cu Aloe Vera Gel (oricare dintre variante) minim de 4 ori pe an;

2. Nature-Min – 3 tablete pe zi sublingual;

3. Fields of Greens – 3 tablete pe zi sublingual, înainte de mese.

 Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *